УЧЕНИЦИТЕ ОТ ОУ „ХРИСТО СМИРНЕНСКИ“ ГОСТУВАТ В РАЗЛИЧНАТА БИБЛИОТЕКА НА ГРАД БУРГАС

През изминалата седмица, Регионална библиотека „Пейо Яворов“, гр. Бургас посрещна учениците от Основно училище „Христо Смирненски“, гр. Карнобат. Петокласниците и шестокласниците, които участват в различни клубове по интереси, като „Родолюбие“, „Млад предприемач“ и „Дигитално-образователни маршрути“, изпълниха библиотечните зали с вълнение и любопитство.

Учениците бяха придружени от своите ръководители – Виолета Терзииванова, Елена Атанасова и Петър Куцаров. Те имаха възможността да се потопят в света на книгите и знанието, откривайки нови хоризонти и вдъхновение.

Детският отдел, известен с ентусиазма и готовността си да вдъхновява младите умове, посрещна гостите с усмивки и трепет. Библиотеката оживя от звуците на детски смях и любопитни въпроси.

Библиотекарите разказаха за богатата история на библиотеката, за нейните безценни ресурси и възможностите, които тя предлага на своите посетители.

Особено впечатление на гостите направи интерактивният под, който като вълшебен килим пренасяше децата в различни светове и им помагаше да учат чрез игра. Те играеха и учеха едновременно, поглъщайки новите знания с ентусиазъм и радост.

Посещението беше не само образователно, но и вдъхновяващо. Виждайки как библиотеката може да бъде място за открития и забавления, учениците се заредиха с нови идеи и мечти. Регионална библиотека „Пейо Яворов“ отвори сърцата и умовете им, оставяйки ги с желание да се върнат отново и отново.