ОТЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ И ФИНАЛНО УЧАСТИЕ В НАЦИОНАЛНОТО ИСТОРИЧЕСКО СЪСТЕЗАНИЕ „МОЯТА РОДИНА“

Приключилият втори кръг на историческото състезание „Моята Родина”, което се организира за четвърта поредна година от Педагогическа асоциация „Образование без граници” донесе бронзов медал за Хюсеин Метин Адем от 7. в клас. Това е вторият му медал за тази учебна година. Както на първия кръг, така и на втория, Хюсеин получи най-много точки (29) от всички участници в училището и заслужено се класира за финалния кръг с общ брой точки 58 от възможни 60. Тези му резултати го изпращат на финала в Стара Загора, който ще се проведе на 28-29 април 2018 г.
Сертификати за отлично си представяне получиха Иван Кьосев, Елиф Сабри и Жанета Енчева от 6. б клас, Илина Пенева и Георги Дичев от 6. в клас, Магдалена Чакърова от 5. а клас, Габриела Тончева и Руслана Стоянова от 5. б клас, Нталия Христова от 5. в клас.
А г-жа Христина Славова – ръководител и координатор на състезанието в училището получи от асоциацията благодарност и сертификат за партньорство.
Отличията бяха връчени на 23.03.2018 г. от зам.-директора на училището г-жа Стефка Шарбанова с пожелания за следващи участия и по-големи успехи.
Поздравления за победителя, за отличените, за всички, които мериха сили и знания в честна борба!