ОТБЕЛЯЗВАМЕ 145 ГОДИНИ СВОБОДА

С различни патриотични дейности и събития в ОУ „Христо Смирненски“ беше отбелязан Трети март – национален празник на България.

Учениците от 4. б клас, с учители В. Терзииванова и Б. Стоилова, представиха спектакъла „България над всичко“ пред начален и прогимназиален етап и пред своите родители. Четвъртокласниците рецитираха стихове за България, за освободителното движение, отдадоха почит на борците за свобода, припомниха на публиката важни моменти от пътя към Освобождението. Със своите патриотични песни и композиции те развълнуваха гостите и бяха дълго аплодирани.

Няма налично описание.
Няма налично описание.
Няма налично описание.

По идея на Г. Стайкова – старши учител и преподавател на 3.б клас, ученици от начален етап изобразиха националния флаг в двора на училището.

Няма налично описание.

По инициатива на Р. Рачева – старши учител и преподавател по изобразително изкуство, беше направена изложба за рисунки на тема „Освобождението“.

Може да е изкуство
Може да е илюстрация на замък
Може да е илюстрация на на закрито

Педагогическата колегия и представителен екип от седмокласници участваха в организираното от община Карнобат честване, на 145 години от Освобождението на България от турско робство.

Може да бъде изображение с 6 души, изправени хора, паметник и на открито
Може да бъде изображение с 4 души, изправени хора и на открито
Може да бъде изображение с 9 души, изправени хора и на открито
Може да бъде изображение с 2 души, изправени хора, цвете и на открито