НОВИ ОТЛИЧИЯ ЗА ЛИТЕРАТУРЕН КЛУБ „МАЛКИЯТ ПРИНЦ“

Младите надежди в творческото писане завоюваха поредните си награди. И тази година, те традиционно участваха в МК“Аз обичам Черно море“. Конкурсът е част от програмата на община Несебър за отбелязване на 31 октомври – Международния ден на Черно море.
Целта на конкурса е да привлече вниманието на младите хора към красотата на Черно море и крайбрежието, важността им за икономиката на нашата страна, вредите от замърсяването на крайбрежната зона, причинена от човешката дейност и да провокира активно екологично поведение за намаляване на отпадъците по плажната ивица и в морето.
От Международен конкурс“Аз обичам Черно море“ Несебър 2021г. във втора възрастова група в раздел „Поезия“с грамоти за отлично представяне са наградени Кристина Велчева и Ралица Рачева от 6. А клас. В раздел „Проза“ в същата възрастова група са отличени с грамоти Симона Калчева от 6.А клас, Галена Чанева, Неделина Делева, Ванеса Колева и Даниела Желязкова от 5.Б клас. Петокласничките са новите, но напълно успешни попълнения в клуба.Ръководителят на ЛК“Малкият принц“- г-жа Светлана Иванова, е с диплом за отличие в подготовката на ученици за участието им в конкурса. Поздравления за успешното представяне, момичета!
Може да бъде изображение с 1 човек и изправен
Може да бъде изображение с човек, дете и изправен
Може да бъде изображение с човек, дете, изправен и на закрито
Може да бъде изображение с човек, дете, изправен, книга и на закрито
Може да бъде изображение с 1 човек и изправен