НОВИ НАГРАДИ ЗА ЛИТЕРАТУРЕН КЛУБ „МАЛКИЯТ ПРИНЦ“

Успешно начало за ЛК“ Малкият принц“ и ОУ“Христо Смирненски“ и през тази учебна година!
Новата учебна година стартира успешно за младите таланти на литературен клуб „Малкият принц“. Началото на седмицата донесе и първите творчески успехи за учебната 2021/2022 година.
От Национален конкурс „Нарисувай ми приказка“ за своите интересни истории с отличия са удостоени: Симона Калчева, Ралица Рачева, Кристина Велчева от 6.А клас, Диляна Дянкова от 6.Б клас и Дилек Джеват от 7.Б клас.
Конкурсът се организира от регионална библиотека „Христо Смирненски“град Хасково  и община Хасково. Той се провежда в две направления – за рисунка и художествен текст.
Участниците в клуба  и ръководителят им госпожа Светлана Иванова бяха поощрени с грамоти. Като награда, всяка една получи книжка с логото на конкурса, в която са публикувани някой от творбите на младите писателки от ЛК“Малкият принц“.
Браво, момичета! Пожелаваме нови успехи!Може да бъде изображение с 1 човек и изправенМоже да бъде изображение с 1 човек, изправен, книга и на закрито
Може да бъде изображение с 1 човек
Може да бъде изображение с 1 човекНяма налично описание на снимката.Може да бъде изображение с 1 човек, изправен и на закрито