ДНИ НА ХРИСТО СМИРНЕНСКИ – СРЕЩА НА ПОКОЛЕНИЯТА

СРЕЩА НА ПОКОЛЕНИЯТА събра учители, ученици и родители в ОУ „Христо Смирненски“. Тя се превърна във вълнуващо събитие. Специални гости на срещата бяха: г-жа Недка Ненчева – дългогодишен преподавател по български език и литература в училище, Веселин Лазаров и Валентина Георгиева – бивши ученици и настоящи представители на родителската общност, както и Михаил Жечев – също бивш ученик. Присъстващите изказваха мнения, споделяха спомени и преживявания, свързани с училищния живот в близко и далечно минало.
Създаде се непосредствен диалог, границата между поколенията се скъси, а атмосферата бе наистина вълнуваща и съзидателна.
Видео обръщения от бивши ученици, изпълнени с благодарност, развълнуваха всички присъстващи.
Събитието завърши с връчване на сертификати за участие на специалните гости, пожелания за здраве, успехи на училището и нови срещи!
„Училищните спомени трябва да се съхраняват от нас, за да запазим невинността на обществото, в което живеем!“
Може да бъде изображение с на закрито
Може да бъде изображение с 4 души, седнали хора и на закритоМоже да бъде изображение с 2 души, седнали хора и на закритоМоже да бъде изображение с 2 души, седнали хора, изправени хора и на закритоМоже да бъде изображение с изправен, екран и текст, който гласи 'какво искате да се промени в това училище? училище наше бъдим по-свидно по-красиво, по-весело отпреди!'Може да бъде изображение с 17 души и изправени хора
Може да бъде изображение с 1 човек, изправен и на закритоМоже да бъде изображение с 1 човек, изправен и на закритоМоже да бъде изображение с 5 души, седнали хора, изправени хора и на закритоМоже да бъде изображение с 6 души, изправени хора, седнали хора и на закритоМоже да бъде изображение с 4 души, седнали хора, обувки и на закритоМоже да бъде изображение с 2 души, изправени хора и на закрито